Canon AD-E1 Multi-Function Shoe Adapter

De Canon AD-E1 Multi-Function Shoe Adapter biedt een flexibele en duurzame oplossing voor het gebruiken van Speedlite flitsers op Canon R systeemcamera’s.

 59.99

Winkel:Tijdelijk uitverkocht
Webshop:Tijdelijk uitverkocht
- +

Mail me als het product weer op voorraad is!

Flexibele Flitsoplossing

De Canon AD-E1 Multi-Function Shoe Adapter maakt het eenvoudig om conventionele Speedlite-flitsers te gebruiken met Canon R systeemcamera’s die zijn uitgerust met een Multi-function shoe. Deze adapter biedt een naadloze verbinding tussen je flitser en camera, waardoor je optimaal kunt profiteren van de flitsfunctionaliteit zonder extra batterijen nodig te hebben.

Lichtgewicht en Duurzaam

Met afmetingen van 3.9 x 3.2 x 3.8 cm en een gewicht van slechts 41 gram, is de Canon AD-E1 een uiterst draagbare en robuuste oplossing. Het stof- en waterbestendige ontwerp garandeert betrouwbaarheid in diverse omstandigheden, zodat je zonder zorgen kunt fotograferen.

Veelzijdige Compatibiliteit

De Canon AD-E1 is compatibel met een breed scala aan Canon R systeemcamera’s, waaronder de EOS R3, R5 Mark II, en R6 Mark II. Of je nu een Speedlite 430EX III-RT, 600EX II-RT, of EL-1 flitser gebruikt, deze adapter maakt een probleemloze integratie mogelijk.

Geschikt voor

Merk

Soort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Canon AD-E1 Multi-Function Shoe Adapter” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven