TetherTools Rock Solid 4-head tripod

Tether Tools Rock Solid 4-Head Cross Bar Side Arm: Creëer flexibele T-opstellingen met een stevige, 24 inch lange arm en dubbele vergrendeling. Inclusief draagtas en garantie.

 163.00

Winkel:Tijdelijk uitverkocht
Webshop:Tijdelijk uitverkocht
- +

Mail me als het product weer op voorraad is!

Flexibele T-Opset

Met de Tether Tools Rock Solid 4-Head Cross Bar Side Arm creëer je moeiteloos een veelzijdige T-opstelling voor je camera. Deze arm biedt zowel horizontale als verticale configuraties en is ideaal voor het positioneren van je camera recht vooruit of recht omhoog en omlaag. Combineer met een statief en eventueel de Rock Solid 2-Head Cross Bar Side Arm voor een dubbele opstelling en een verstelbare hoogte van 24 inch.

Robuuste Ontwerp

Deze arm, met een lengte van 24 inch en een gewicht van 8,16 kg, is uitgerust met vier montagepunten en een knop met dubbele vergrendeling voor maximale stabiliteit. De niet-reflecterende zwarte coating voorkomt ongewenste lichtreflecties, terwijl de 3/8″ schroefdraad zorgt voor een stevige bevestiging aan je statief.

Eenvoudige Montage

De Tether Tools Rock Solid 4-Head Cross Bar Side Arm is snel en eenvoudig te monteren, waardoor je direct aan de slag kunt met het maken van stabiele en flexibele opstellingen. De meegeleverde draagtas maakt het gemakkelijk om de arm veilig en compact op te bergen.

Kenmerken van de Tether Tools Rock Solid 4-Head Cross Bar Side Arm:

  • Compatibel met statieven en de Rock Solid 2-Head Cross Bar Side Arm
  • Vier montagepunten met 3/8″ schroefdraad
  • Eenvoudige en snelle montage
  • 24 inch lengte en 8,16 kg gewicht
  • Niet-reflecterende zwarte coating
Merk

Soort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TetherTools Rock Solid 4-head tripod” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven