Panasonic Eneloop Pro smartplus charger + 4 AA accu’s

Panasonic Eneloop Pro AA-batterijen met BQ-CC55 snellader: krachtige, duurzame energieoplossing voor al je apparaten.

 59.95

Winkel:Uit voorraad leverbaar
Webshop:Direct leverbaar
- +

Krachtige Combinatie

Met deze verpakking ontvang je vier Panasonic Eneloop Pro oplaadbare AA-batterijen, samen met de snellader Panasonic BQ-CC55. Deze krachtige combinatie is perfect voor al je energiebehoeften, of het nu gaat om flitsers, draadloze apparaten of op afstand bestuurbaar speelgoed. De snellader biedt de mogelijkheid om 1 tot 4 AA- of AAA-batterijen individueel op te laden, met geavanceerde technologie die voorkomt dat ze overladen worden. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale laadcyclus.

Duurzaam en Betrouwbaar

De Eneloop Pro-batterijen zijn ontworpen voor veeleisende toepassingen en beschikken over een hoge capaciteit van minimaal 2500 mAh. Zelfs bij temperaturen tot -20 °C presteren ze uitstekend. Wat ze echt onderscheidt, is hun vermogen om tot 500 keer opnieuw opgeladen te worden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook het milieu een handje helpt. Ze behouden tot 85% van hun capaciteit, zelfs na een jaar opslag, zodat je altijd kunt rekenen op betrouwbare energie.

Direct Klaar voor Gebruik

Wat deze oplaadbare batterijen bijzonder handig maakt, is dat ze vooraf opgeladen zijn. Ze zijn direct uit de verpakking klaar voor gebruik, en met hun lage zelfontlading kun je ze opladen wanneer het jou uitkomt. Geen zorgen meer over een geheugeneffect of verminderde capaciteit; de Eneloop Pro-batterijen zijn de slimme keuze voor iedereen die behoefte heeft aan langdurige prestaties.

Kenmerken:

  • Type: Oplaadbare AA-batterijen
  • Capaciteit: Minimaal 2500 mAh
  • Oplaadbaarheid: Tot 500 keer
  • Temperatuur bereik: Tot -20 °C
  • Inclusief: Panasonic BQ-CC55 snellader
Merk

Soort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Panasonic Eneloop Pro smartplus charger + 4 AA accu’s” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven